ITS Globe

Stichting Proceon

ITS de Globe maakt, samen met 19 andere scholen, deel uit van Stichting Proceon. De Stichting is tevens het Bevoegd Gezag voor de aangesloten scholen. Deze stichting voor protestants christelijk onderwijs in het Gooi is op 1 september 2006 ontstaan uit de VPCO Hilversum eo. Zoals u ziet is de identiteit van de stichting in de naam verankerd. De naam laat zien dat we een PROfessionele organisatie met een PROfessionele cultuur willen zijn. Deze abstracte begrippen schetsen de ambitie van de stichting en zijn duidelijk zichtbaar in de cultuur van de organisatie. Stichting Proceon is een lerende organisatie, waar steeds ingespeeld wordt op nieuwe ontwikkelingen in de samenleving.

Naast identiteit is kwaliteit van onderwijs - in de meest brede zin van het woord - waar de stichting voor staat. Kwaliteit is geen statisch begrip. Wat we vandaag goed noemen is morgen gewoon en overmorgen achterhaald. Kwaliteit blijven leveren impliceert een continu PROCES van signaleren, analyseren, veranderen, bewaken en evalueren.

Het Latijnse PROCEDERE betekent letterlijk vooruitgaan, voortgaan. De naam PROCEON heeft die vooruitgang, voortgang, ontwikkeling in zich.

Agenda

Nog geen items beschikbaar

Onze school

ITS de Globe

De Ruijterlaan 24A
1403 VE Bussum
t: 035-8200987
m: 06-41232566