ITS Globe

Leerlingzorg

Als kinderen naar ITS de Globe komen staan ze aan het begin van hun Nederlandse schoolloopbaan. Na de intake gaat een nieuwe leerling aan de slag met één van de leerkrachten om te zien welk startpunt het heeft. Kleuters leren het dagritme, Nederlandse schoolroutines en voorwaardelijke activiteiten die horen bij lezen en rek/wis. Kinderen van 6 jaar en ouder worden gescreend op letterkennis en of zij al dan niet gealfabetiseerd zijn. Iedere 10 weken wordt er getoetst. Het Individueel OntwikkelingsPlan (IOP) wordt ingevuld en bijgehouden. Zo wordt gezien of persoonlijke doelen worden gehaald. Met de ouders wordt overlegd als er speciale zaken zijn en of hulp van buitenaf moet worden gezocht. Het samenwerkingsverband Unita staat ons bij als we daar om vragen.

Nog geen items beschikbaar

ITS de Globe